yurbuds® powered by JBL® hoofdtelefoons debuteert ​ op IFA 2014

yurbuds® met kenmerkend JBL geluid lanceert een nieuwe categorie fitnessuitrusting met geavanceerde functies en goede akoestiek

Amsterdam - yurbuds® powered by JBL®, de sporthoofdtelefoons die geen pijn doen of uitvallen, heeft haar officiële debuut met haar yurbuds producten met kenmerkend JBL geluid op IFA in Berlijn. 

De combinatie van JBL geluid met yurbuds ergonomie zorgt voor een hoofdtelefoon die goed zit en niet uitvalt, met het geluid dat je van JBL kent. De serie introduceert exclusieve technologie die yurbuds® op de kaart zet als dé uitrusting voor atleten en fitnessfanaten.

De Inspire (in-ear) en Focus (behind-the-ear) 300 en 400 modellen zijn uitgerust met JBL geluid, gepatenteerd ergonomisch design en Quik ClikTM magneten. Handige ingebouwde magneten zorgen ervoor dat er geen loshangende kabeltjes meer in sportkleding blijven hangen. De yurbuds 300 powered by JBL hoofdtelefoons zijn voorzien van een microfoon met track/muziekbediening. De yurbuds 400 onderscheidt zich door haar volumeregeling en stembediening voor Apple® -apparaten.

Onder de draadloze collectie met JBL geluid vallen de;  nieuwe draadloze in-ear Leap, draadloze in-ear Leap voor vrouwen en draadloze behind-the-ear Liberty. De nieuwe draadloze hoofdtelefoons zijn voorzien van muziek- en belbediening en een batterij die langer dan 6 uur luisterplezier biedt.  

"Bij het ontwerp van onze modellen hebben wij rekening gehouden met de behoefte van de consument aan veelzijdige hoofdtelefoons" aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. “Elk product in deze serie biedt voor alle atleten en fitnessfans kwaliteit voor een toegankelijke prijs.”

Deze langverwachte introductie van Yurbuds powered by JBL bouwt voort op het succes van de producten en het innovatieve karakter van het bedrijf. Yurbuds is altijd in beweging om nieuwe verbeterde modellen en technologieën te ontwikkelen. Producten leveren een hoogstaande akoestische ervaring dankzij het geluid van JBL, daarbij voldoen zij aan yurbuds’ belofte; ze doen geen pijn en vallen niet uit. De hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor de ultieme workout en luisterervaring. Producten zijn beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen, waarbij er voor de vrouwen rekening gehouden is met kleinere maten.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • yurbuds Inspire 300 en Focus 300 zijn beschikbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van 39,99 euro.
  • yurbuds Inspire 400 en Focus 400 zijn vanaf oktober beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 49,99 euro.
  • yurbuds Leap Wireless in-ear hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van 99,99 euro.
  • yurbuds Liberty Wireless behind-the-ear hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van 99,99 euro.

Voor meer informatie over yurbuds powered by JBL bezoek yurbuds.com.

 

***

Over Yurbuds

Yurbuds is opgericht in 2008 door Seth Burgett, President, CEO en een actieve triatleet. En door Richard Daniels, COO, en heeft 25 keer de marathon uitgelopen met de missie om de ervaring van een atleet te veranderen door middel van persoonlijke service en uitzonderlijke audioproducten die ergonomie en ontwerp samenvoegen.

Yurbuds, powered by JBL, is een productlijn van HARMAN (NYSE: HAR). HARMAN (www.harman.com) ontwerpt, produceert en verkoopt een breed scala audio en infotainment oplossingen in de automotive, consumenten en professionele markt. Met premium merken, waaronder AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® and Mark Levinson®, is het bedrijf populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt het bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN heeft circa 16.000 werknemers wereldwijd. De omzet bedroeg $5,3 miljard over het afgelopen fiscale jaar dat eindigde op 30 juni 2014. De producten van Yurbuds hebben de International CEA Innovations Design en Engineering Awards 2013 gewonnen.

Specification-Sheet---Yurbuds-Inspire300_SellSheet_6_30_14_INTL.pdf

PDF - 1.5 Mb

Specification-Sheet---Yurbuds-Inspire400_SellSheet_6_30_14_INTL.pdf

PDF - 1.5 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Over Harman

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten,automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen ensoftware-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson®en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendienprofessionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van eentechnologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meerdan 25 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. Desoftwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden,geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMANheeft 27.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. De omzet bedroeg $6,2 miljard over het afgelopen fiscalejaar dat eindigde op 30 juni 2015. De organisatie is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange onder denaam NYSE:HAR.

Neem contact op met

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com