JBL® introduceert de JBL® Charge 2 op IFA 2014; draagbare draadloze Bluetooth speaker en oplader in één

De JBL Charge 2 bevat meer power en functionaliteiten

Amsterdam- JBL introduceert de JBL Charge 2 op IFA. Een vernieuwd ontwerp van de populaire draagbare draadloze luidspreker. Deze is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 149 euro. 

12 uur luisterplezier

JBL Charge 2 is een echte compacte draagbare stereo luidspreker met ruimtevullend geluid en een batterij met genoeg capaciteit om jouw levensstijl bij te houden. Dankzij de Share me functie kunnen drie personen hun muziek via mobiele telefoon, tablet of laptop streamen. De JBL Charge 2 is bijna op elke geluidsbron aan te sluiten dankzij de AUX-in en draadloze Bluetooth streaming. De twee drivers en dubbele passieve basradiators zorgen voor een krachtige geluidsbeleving. De 6000 mAh lithium-ion batterij levert 12 uur luisterplezier én indien gewenst, gelijktijdig energie voor het opladen van telefoons, tablets en andere apparaten via de USB-poort.

We hebben de draagbare luidspreker JBL Charge 2 geheel herontworpen om hem nog beter te maken,” aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. “De consument heeft de behoefte aan hoogstaande audiokwaliteit, een lange batterijduur en oplaadmogelijkheden, daarom hebben wij state-of-the-art aanpassingen doorgevoerd zoals een verbeterde Bluetooth versie en metaal afgewerkte radiators voor meer geluidsbeleving.”

Bellen of genieten van muziek

Met de JBL Charge 2 kun je niet alleen genieten van muziek, maar blijf je ook connected. Zo kun je via Bluetooth handsfree bellen met jouw vrienden. Daarbij zorgen de ATI SoundClear® ruisonderdrukking en de ingebouwde low-noise conference microfoon voor heldere telefoongesprekken. En dankzij de verlichte led  bedieningsknoppen op de Charge 2 kun je hem altijd en overal gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Charge 2 is beschikbaar vanaf september voor een adviesverkoopprijs van149 euro  Bezoek www.jbl.nl voor meer informatie over de JBL Charge 2 of verkooppunten. 

Specification-Sheet---JBL-Charge-2-_English_.pdf

PDF - 1.7 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Over Harman

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten,automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen ensoftware-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson®en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendienprofessionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van eentechnologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meerdan 25 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. Desoftwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden,geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMANheeft 27.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. De omzet bedroeg $6,2 miljard over het afgelopen fiscalejaar dat eindigde op 30 juni 2015. De organisatie is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange onder denaam NYSE:HAR.

Neem contact op met

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

[email protected]

www.harman.com