JBL Pulse 2 - partyhögtalaren som bjuder på en färgsprakande ljusshow

Uppföljaren till JBL Pulse är en bärbar Bluetooth-högtalare som parar ihop överlägset ljud med en livlig ljusshow

IFA 2015, BERLIN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över lanserar nu JBL Pulse 2 - en trådlös och vattentålig högtalare som genom färgsprakande LED-ljus förvandlar sin omgivning till en fest.

Med överlägset ljud och synkroniserat ljus i olika färger erbjuder den nya JBL Pulse 2 lyssnare en helt ny typ av musikupplevelse. Det går att trådlöst strömma musik till högtalaren från alla typer av enheter, samtidigt som ljuset från högtalaren lyser upp rummet i färgsprakande färger. För att förhöja upplevelsen kring ljusshowen ytterligare har JBL Pulse 2 en speciell färgsensor, JBL Prism. Genom att peka sensorn mot en önskad färg ser högtalaren till att matcha den valda färgen med sin ljusshow och höjer på så sätt upplevelsen.

Nya Pulse 2 kommer med stereoljud, vattentålig design, upp till 10 timmars speltid samt eko- och brusreducerande högtalartelefon för konferenssamtal. Den som vill utöka ljudupplevelsen ytterligare kan enkelt genom JBL Connect koppla ihop Pulse 2 till andra högtalare med samma funktion. Med JBL Connect-appen går det också att programmera ljusshowen från högtalaren med sin personliga touch. Appen finns både för Android och iOS.

Pulse 2 är det senaste tillskottet till JBL:s växande produktfamilj med vattentåliga högtalare som även inkluderar JBL Clip+, JBL Charge 2+, JBL Flip3 och JBL Xtreme.

JBL Pulse 2 är den andra generationen av våra bästsäljande bärbara produkter och kommer att ändra hur folk lyssnar på musik, säger Michael Mauser, VD, Lifestyle Audio, HARMAN. Det livfulla ljuset är i perfekt synk med musiken och lägger till en ny dimension till ljudupplevelsen. Ljuset i JBL Pulse 2 går dessutom att anpassa efter eget tycke och smak.

JBL Pulse 2:

  • Det går att trådlöst sammankoppla högtalare med upp till tre smartphones eller surfplattor som turas om att spela musik
  • Inbyggt batteri med upp till 10 timmars batteritid
  • Tar emot konferenssamtal genom ett enkelt knapptryck – med eko- och brusreducering
  • Personlig ljusshow visualiserar favoritlåtarna och förhöjer stämningen med rätt ljus
  • Högtalaren är vattentålig och klarar både regn och spill – det går till och med att tvätta den under rinnande vatten
  • Bygg ett eget ekosystem genom att sammankoppla flera högtalare med JBL Connect, för att förstärka ljudet och lyssnarupplevelsen
  • Levererar en djupare bas med dubbla passiva baselement
  • Ljusshowen kan anpassas efter personliga smak och ställas in genom appen JBL Connect

Pris och tillgänglighet
JBL Pulse 2 beräknas finnas tillgänglig under september månad 2015 till ett rekommenderat pris på 1 990 SEK.

 

Specification-sheet---JBL-Pulse-2-_English_.pdf

PDF - 4.0 Mb

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud-, bild- och infotainmentsystem, automatiserade företagslösningar och uppkopplade tjänster. Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson ® och Revel® är HARMAN idag mycket populärt bland ljudälskare, musiker och på nöjesarenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. Företagets mjukvarulösningar används i miljarder mobila enheter och system som är sammankopplade, integrerade och säkra på alla plattformar – från arbetet och hemmet till bilen och mobilen. HARMAN har idag totalt runt 27 000 anställda i USA, Europa och Asien och hade en rapporterad försäljning om $6,2 miljarder för tolvmånadersperioden som slutade den 30 juni 2015. Företagets aktier handlas på NYSE-börsen i New York under symbolen NYSE:HAR.
 

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com