JBL Pulse 2 – Festhøjttaleren der byder på et farverigt lysshow

Efterfølgeren til JBL Pulse er en bærbar Bluetooth-højttaler, som kombinerer overlegen lyd med et pulserende lysshow

IFA 2015, BERLIN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, lancerer nu JBL Pulse 2 – en bærbar og stænksikker højttaler, der via farvestrålende LED-lys forvandler omgivelserne til en fest.

Overlegen lyd og synkroniseret lys i alle farver fra JBL Pulse 2 giver en intens musikoplevelse, når højttaleren farvelægger omgivelserne til rytmen fra yndlingssangene. Du kan trådløst streame musik fra alle typer enheder, mens højttaleren lyser rummet op i forskellige farver. Oplevelsen af lysshowet tages til helt nye højder med funktionen JBL Prism farvesensor. Når du vender sensoren mod en ønsket farve, matches farvenuancen i JBL Pulse lysshowet og giver dermed en forstærket og personlig LED lysoplevelse.

JBL Pulse 2 er med høj-kvalitet stereolyd, stænksikkert design og 10 timers batteritid det perfekte tilbehør til festen. JBL Connect teknologi muliggør trådløs kobling til flere JBL Connect højttalere for en forstærket lydoplevelse. Via JBL Connect-appen kan man også programmere højttalerens lysshow og give det et personligt touch. Appen findes både til Android og iOS. JBL Pulse 2 indeholder endvidere ekko- og støjreducerende funktioner til krystalklare telefonopkald.

Pulse 2 er den seneste tilføjelse til JBLs voksende produktportefølje af bærbare og stænksikre højttalere, som også omfatter JBL Clip+, JBL Charge 2+, JBL Flip 3 og JBL Xtreme.

JBL Pulse 2 er anden generation af et af vores bedst sælgende bærbare produkter og vil ændre den måde, som folk lytter til musik på, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Audio Division, HARMAN. Det pulserende lys i perfekt sync med musikken lægger en ny dimension til lydoplevelsen. Lyset i JBL Pulse 2 kan desuden tilpasses brugerens egen smag og præferencer.

JBL Pulse 2:

  • Det er muligt at sammenkoble højttaleren trådløst med op til tre smartphones eller tablets, der kan spille musik på skift
  • Indbygget batteri med op til 10 timers batteritid
  • Modtager telefonopkald via et enkelt tryk på en knap – Med ekko- og støjreducering
  • Personligt lysshow visualiserer yndlingssangene og løfter stemningen med de rette farver
  • Højttaleren er med det stænksikre design perfekt til udendørsbrug – også i regnvejr
  • Byg dit eget system ved at sammenkoble flere højttalere via JBL Connect for at forstærke lyden og lytteoplevelsen
  • Leverer en dybere bas med to passive basselementer
  • JBL Prism farvesensor sætter kulør på festen, når højttaleren matcher farverne, som sensoren peger på            
  • JBL Connect App tilpasser lysshowet efter brugerens personlige smag

Pris og tilgængelighed
JBL Pulse 2 forventes at være på markedet i september 2015 til en vejledende udsalgspris på 1.499 DKK

 

Specification-sheet---JBL-Pulse-2-_English_.pdf

PDF - 4.0 Mb

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, herunder netværksløsninger til bilen, lyd- og billedprodukter, automatisering til virksomheder og netværkstjenester. Førende mærker som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® har gjort HARMAN beundret blandt lydentusiaster, musikere og spillesteder overalt i verden, hvor produkterne anvendes. Mere end 25 millioner biler på vejene i dag er udstyret med HARMAN lyd- og netværks-systemer. Selskabets softwaretjenester driver milliarder af mobile enheder og systemer, som er forbundet, integreret og sikret på tværs af alle platforme - på arbejde, i hjemmet, i bilen og på farten. HARMAN beskæftiger ca. 27.000 mennesker i Amerika, Europa og Asien og omsatte for 6,2 milliarder dollars i de sidste 12 måneder frem til 30. juni 2015. Selskabets aktier er noteret på børsen i New York under symbolet NYSE:HAR

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

[email protected]

www.harman.com