JBL Everest – Trådløse høretelefoner med aktiv støjreduktion

Bluetooth-høretelefoner med NXTGen aktiv støjreduktion og prisvindende JBL-lyd

IFA 2015, BERLIN - HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, lancerer i dag JBL Everest, en ny serie af Bluetooth-høretelefoner bestående af around-ear, on-ear og in-ear modeller. Med disse nye modeller giver JBL Everest musikelskere et bredt udvalg af avancerede og trådløse høretelefoner.

Alle modellerne i JBL Everest-serien kombinerer lyd i topklasse med ergonomisk design samt en trådløs forbindelse til alle smart-enheder. Høretelefonerne har desuden særligt komfortable ørekopper og puder specielt udviklet for at kunne tilpasse sig alle ører og give en bedre lydoplevelse.

Topmodellen i Everest-serien, JBL Everest ELITE 700, er udstyret med innovative og eksklusive funktioner som Bluetooth 4.1 til hurtig trådløs tilslutning og NXTGen aktiv støjreduktion. Med NXTGen aktiv støjreduktion kan man selv tilpasse niveauet af støjreduktion og enten holde støjen helt ude eller slippe flere af omgivelsernes lyde ind.

Med professionel lyd fra JBL leverer Everest ELITE 700 desuden en dynamisk lydoplevelse. Ørepuderne er udformede, så de giver en god komfort og passer perfekt rundt om øret gennem alle 15 timers spilletid. TruNote-teknologien kalibrerer desuden lyden baseret på, hvordan puderne sidder på ørerne og giver en personlig lydoplevelse. App’en My JBL Headphones giver endda flere muligheder for personlige indstillinger til høretelefonerne.

JBL Everest-serien sætter en helt ny standard på markedet for Bluetooth-høretelefoner. For første gang kombinerer trådløse høretelefoner brugernes livsstil med meningsfuld ny teknologi og opfylder krav, som ingen andre producenter kan, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Audio Division, HARMAN.

JBL Everest-serien:

  • Bluetooth 4.1: Forbind høretelefonerne med Bluetooth og få en fantastisk lydkvalitet Professionel JBL-lyd: Oplev samme høje lydkvalitet som JBLs højttalere har leveret til koncertsale, studier og stuer i næsten 70 år
  • Ergonomi i topklasse: Ørekopperne er omhyggeligt designet til at passe til alle slags ører. Det er sket via detaljerede undersøgelser af øret og ørets anatomi med henblik på at producere støbte ørepuder, der giver en helt ny grad af komfort.
  • NXTGen aktiv støjreducering: For første gang kan den aktive støjreduktion tilpasses blot ved at trykke på en knap og baggrundslydene kontrolleres
  • TruNoteTM Auto Sound kalibrering: Lyden bliver krystalklar og så lig den ægte musikversion. Lyden kalibreres i henhold til, hvordan ørekopperne sidder på den enkelte lytter. En personlig lydoplevelse tilpasset dit øre. 
  • ShareMe 2.0: Forbind høretelefonerne med et hvilket som helst mærke af Bluetooth-høretelefoner og del musik og lyd med vennerne – Let og trådløst
  • Auto Off: Længere batterilevetid. Høretelefonerne slukker automatisk, når de ikke er i brug
  • Appen My JBL Headphones: Tilpas høretelefonerne efter din smag via en app såsom equalizer-indstillinger

JBL Everest-seriens pris og tilgængelighed:

Funktioner 

Everest ELITE 700

Everest 700

Everest 300

Everest 100

(in-ear)

Pris

DKK 1.999

DKK 1.499

DKK 1.299

DKK 799

Farver

Sort/Hvid

Sort/Hvid

Sort

Sort/Hvid

Bluetooth 4.1

        x

         x

         x

        x 

Legendarisk JBL-lyd

        x

         x

         x

        x 

Ergonomisk topklasse

         x

         x

         x

         x

NXTGen aktiv støjreduktion

        x

     

TruNote lydkalibrering

        x

 

 

 

ShareMe 2.0

 

         x

        x

 

Auto Off

        x

     

My JBL Headphones App

        x

     

Around-Ear

        x

         x

 

 

On-Ear

 

 

         x

 

In- Ear

 

 

 

          x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JBL Everest-serien forventes at være på markedet i oktober 2015. For mere information: www.jbl.com

 

SPEC-SHEET_Everest-700_EN_EMEA.pdf

PDF - 570 Kb

Specification-sheet---JBL-Everest-100-EMEA-_English_.pdf

PDF - 214 Kb

Specification-sheet---JBL-Everest-Elite-700-EMEA-_English_.pdf

PDF - 1.2 Mb

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, herunder netværksløsninger til bilen, lyd- og billedprodukter, automatisering til virksomheder og netværkstjenester. Førende mærker som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® har gjort HARMAN beundret blandt lydentusiaster, musikere og spillesteder overalt i verden, hvor produkterne anvendes. Mere end 25 millioner biler på vejene i dag er udstyret med HARMAN lyd- og netværks-systemer. Selskabets softwaretjenester driver milliarder af mobile enheder og systemer, som er forbundet, integreret og sikret på tværs af alle platforme - på arbejde, i hjemmet, i bilen og på farten. HARMAN beskæftiger ca. 27.000 mennesker i Amerika, Europa og Asien og omsatte for 6,2 milliarder dollars i de sidste 12 måneder frem til 30. juni 2015. Selskabets aktier er noteret på børsen i New York under symbolet NYSE:HAR

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com