JBL Everest™ serie met nieuwe active noise cancellation; dé revolutie onder de draadloze hoofdtelefoons

Bluetooth-hoofdtelefoons met actieve NXTGen-ruisonderdrukking en JBL Pro Audio geluid

IFA 2015, BERLIJN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke markt, introduceert vandaag de nieuwe JBL Everest™-serie, een reeks draadloze hoofdtelefoons met over-ear-, on-ear- en in-ear-modellen. De JBL Everest is een geavanceerde en veelzijdige serie draadloze hoofdtelefoons. 

Alle modellen van de JBL Everest-serie zijn gebaseerd op state-of-the art audiotechnologie en ergonomisch ontwerp, en maken draadloos verbinding met alle smart-apparaten. Luisteraars kunnen genieten van het indrukwekkende geluid van JBL en hun favoriete muziek, zonder vervelende kabels. Op basis van uitgebreid onderzoek heeft JBL speciaal gevormde, ergonomische oorkussens en oordopjes ontwikkeld die voor iedereen comfortabel zijn.

De JBL Everest ELITE 700 is het flagship model van de Everest-serie. Dankzij Bluetooth 4.1 kunnen luisteraars genieten van draadloze connectiviteit. Daarbij combineert de NXTGen-ruisonderdrukkingstechnologie een uitstekende ruisonderdrukking, waarbij het mogelijk is om zelf te bepalen hoeveel omgevingsgeluiden er binnenkomen, zodat iedere gebruiker de ideale combinatie van omgevingsgeluid en muziek kan bepalen.

Dankzij het JBL Pro Audio geluid levert de Everest ELITE 700 een dynamische en akoestische ervaring. De zorgvuldig vormgegeven oorkussens passen perfect op de oren en blijven comfortabel zitten. En je kunt 15 uur lang van de ELITE 700 genieten, zonder op te laden! De TruNote™-technologie kalibreert het geluid op basis van de ruimte rondom de oren, waardoor ieder een individueel geluid te horen krijgt. De gratis, downloadbare My JBL Headphones-app biedt gebruikers bovendien de mogelijkheid om de instellingen en functies van de hoofdtelefoon aan te passen.

'De JBL Everest-serie vormt een nieuwe standaard voor draadloze hoofdtelefoons. Met deze draadloze hoofdtelefoon combineert HARMAN een schitterend ontwerp met functionele, nieuwe technologie en voldoet ons bedrijf aan de behoefte van de moderne consument zoals geen enkel ander bedrijf dat doet,' zegt Michael Mauser, President Lifestyle Audio Division bij HARMAN. 'Onze combinatie van geluidskwaliteit en personalisatie staat garant voor een ongeëvenaarde muziekervaring.'

Als marktleider op het gebied van revolutionair geluid blijft JBL de grenzen van audiokwaliteit verleggen door middel van innovatie en gepersonaliseerde technologie. JBL produceert hoogwaardige draadloze hoofdtelefoons voor een authentieke geluidservaring.
 

Functies van de Everest-serie:

  • BT 4.1: Verbinding maken met ieder Bluetooth-apparaat voor een schitterend geluid, zonder vervelende kabels.
  • Legendarische JBL Pro Audio: Ontdek dezelfde schitterende geluidservaring en de ongelofelijke geluidskwaliteit die JBL al 70 jaar lang levert voor concertzalen, studio's en woonkamers.
  • Toonaangevende ergonomie: De oorschelpen zijn zorgvuldig ontworpen, zodat ze passen op alle oren. De gepatenteerde oorkussens en oordopjes zijn ontworpen op basis van uitgebreid onderzoek naar alle mogelijke oorvormen en de persoonlijke anatomie van de luisteraar.  Het resultaat hiervan is een ongeëvenaard comfort – voor urenlang luistergenot.
  • NXTGen-ruisonderdrukking: JBL heeft een indrukwekkend ruisonderdrukkingssysteem gecombineerd met de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel omgevingsgeluiden er binnenkomen. Op die manier kunnen gebruikers zelf kiezen hoeveel omgevingsgeluiden ze horen, en dat met een simpele druk op de knop.
  • TruNoteTM Auto Sound-kalibratie: Luisteraars zullen versteld staan van het kraakheldere en authentieke geluid. TruNoteTM Auto Sound kalibreert het geluid op basis van de manier waarop de oorschelpen aansluiten op de oren, voor een persoonlijke audio-ervaring.
  • ShareMe 2.0: Verbinding maken met iedere Bluetooth-hoofdtelefoon en muziek, video's en games delen met vrienden – draadloos en heel eenvoudig.
  • Automatische uitschakelfunctie: De accu gaat langer mee omdat de hoofdtelefoon automatisch wordt uitgeschakeld als hij niet gebruikt wordt.
  • My JBL Headphones-app: Deze app biedt gebruikers meer controle en een meer persoonlijke luisterervaring. Alle instellingen en functies kunnen worden aangepast met een mobiel apparaat.

 

Functies van de Everest-serie, per product:

Belangrijkste kenmerken

Everest ELITE 700

Everest 700

Everest 300

Everest 100

(in-ear)

Prijs

€ 279

€ 199

€ 149

€ 99

Kleuren

Zwart/Wit

Zwart/Wit

Zwart

Zwart/Wit

BT 4.1

        x

        x

       x

         x

Legendarische JBL Audio

        x

        x

       x

         x 

Toonaangevende ergonomie

        x 

        x

       x

          x

NXTGen-ruisonderdrukking:

        x

     

TruNoteTM Auto Sound-kalibratie:

        x

 

 

 

ShareMe 2.0

 

         x

        x

 

Automatische uitschakelfunctie

        x

     

My JBL Headphones-app

         x

     

Over-ear

         x

        x

 

 

On-ear

 

 

        x

 

In-ear

 

 

 

         x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs en beschikbaarheid JBL Everest-serie:
De JBL Everest-serie is verkrijgbaar vanaf oktober 2015. Ga voor meer informatie naar www.jbl.nl.

 

 

SPEC-SHEET_Everest-700_EN_EMEA.pdf

PDF - 570 Kb

Specification-sheet---JBL-Everest-100-EMEA-_English_.pdf

PDF - 214 Kb

Specification-sheet---JBL-Everest-Elite-700-EMEA-_English_.pdf

PDF - 1.2 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

PR Manager HARMAN Lifestyle EMEA, Harman

Over Harman

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten,automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen ensoftware-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson®en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendienprofessionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van eentechnologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meerdan 25 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. Desoftwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden,geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMANheeft 27.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. De omzet bedroeg $6,2 miljard over het afgelopen fiscalejaar dat eindigde op 30 juni 2015. De organisatie is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange onder denaam NYSE:HAR.

Neem contact op met

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

[email protected]

www.harman.com