JBL Cinema SB350 og JBL Cinema Base

JBL Cinema SB350 er en ny soundbar med trådløs subwoofer, og lydsystemet JBL Cinema Base giver en perfekt hjemmebiolyd

JBL Cinema Base

Den elegante JBL Cinema Base leverer biolyd med Dolby Digital og Harman Display Surround-lyd og passer perfekt under de fleste TV-apparater på op til 60 tommer. JBL Cinema Base tilsluttes med et HDMI-, optisk eller analogt kabel og kan streame musik fra smartphones eller tablets via Bluetooth. Forstærkeren på 240 watt driver de indbyggede 65 mm højttalere og de integrerede dobbelte 90 mm subwoofere, som kan justeres uafhængigt.

JBL Cinema Base er også udstyret med Harman Volume, som bortfiltrerer pludselige volumenændringer, f.eks. reklamefilm med højere volumen. Derudover kan man via Cinema Bases’ USB-porte oplade andre enheder, mens man ser film, f.eks. en mobiltelefon eller tablet. Endelig er den unikke højttalergrill i metal både elegant og let at holde ren.

– En lyd, der virkelig fylder rummet, er en vigtig faktor for at skabe den rigtige biofornemmelse derhjemme. JBL Cinema Base leverer en kvalitativ 2.2-lyd, kan programmeres til at blive styret med fjernbetjeningen til TV'et og passer perfekt under fladskærms-TV'et, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Division, HARMAN.

 

Pris og forhandling

JBL Cinema Base fås i butikkerne fra september til en vejledende udsalgspris på ca. 2.699 kr. Få flere informationer på www.jbl.com

 

JBL Cinema SB 350 soundbar med trådløs subwoofer

JBL Cinema SB350 leverer en biolyd i høj kvalitet med Dolby Digital og Harman Display Surround-lyd fra en flot, kompakt enhed, der passer til både væghængte og fritstående TV-apparater. Den separate subwoofer tilsluttes trådløst til soundbaren og kan derfor placeres hvor som helst i rummet. Med den separate volumenkontrol kan bassen når som helst justeres til et perfekt niveau. JBL Cinema SB350 tilsluttes med et HDMI-, optisk eller analogt kabel og kan streame musik fra smartphones eller tablets via Bluetooth.

En indbygget forstærker på 160 watt driver soundbarens højttaler og subwoofer. JBL Cinema SB350 er også udstyret med Harman Volume, som forhindrer, at pludselige volumenændringer forstyrrer biooplevelsen, og lydstyrken på soundbaren kan programmeres, så den kan styres med alle typer af TV-betjeninger. I pakken medfølger der et beslag til montering af JBL Cinema SB350 på væggen samt alle de kabler, der skal bruges til at tilslutte systemet til TV'et.

– Cinema SB350 leverer den totale 2.1-lyd via en kompakt soundbar med trådløs subwoofer og kan programmeres til at kunne styres med din TV-fjernbetjening. En lyd, der virkelig fylder rummet, er en vigtig del af den samlede hjemmebiooplevelse, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Division, HARMAN.

Pris og forhandling

JBL Cinema SB350 fås i butikkerne fra september til en vejledende udsalgspris på ca. 2.999 kr. Få flere informationer på www.jbl.com

Spec-Sheet---JBL-Cinema-Base-_English_.pdf

PDF - 766 Kb

Specification-Sheet---JBL-SB350-_English_.pdf

PDF - 242 Kb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, herunder netværksløsninger til bilen, lyd- og billedprodukter, automatisering til virksomheder og netværkstjenester. Førende mærker som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® har gjort HARMAN beundret blandt lydentusiaster, musikere og spillesteder overalt i verden, hvor produkterne anvendes. Mere end 25 millioner biler på vejene i dag er udstyret med HARMAN lyd- og netværks-systemer. Selskabets softwaretjenester driver milliarder af mobile enheder og systemer, som er forbundet, integreret og sikret på tværs af alle platforme - på arbejde, i hjemmet, i bilen og på farten. HARMAN beskæftiger ca. 27.000 mennesker i Amerika, Europa og Asien og omsatte for 6,2 milliarder dollars i de sidste 12 måneder frem til 30. juni 2015. Selskabets aktier er noteret på børsen i New York under symbolet NYSE:HAR

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com