JBL Cinema SB350 och JBL Cinema Base

JBL Cinema SB350 en ny soundbar med trådlös subwoofer och ljudsystemet JBL Cinema Base ger ett perfekt hemmabioljud

JBL Cinema Base

Den eleganta JBL Cinema Base levererar bioljud med Dolby Digital och Harman Display Surround-ljud och passar perfekt under de flesta TV-apparater upp till 60-tum. JBL Cinema Base kopplas med hdmi, optisk eller analog kabel och kan streama musik från smartphones eller surfplattor via Bluetooth. Förstärkarna på 240 watt driver de inbyggda 65 mm högtalarna och de integrerade, oberoende justerbara dubbla 90 mm subwoofers.

JBL Cinema Base har även Harman Volume, som filtrerar bort plötsliga volymändringar – exempelvis reklamfilmer med högre volym. Via Cinema Bases USB-portar kan man ladda andra enheter medan man tittar, exempelvis mobiltelefon eller surfplatta. Den unika högtalargrillen i metall är både elegant och enkel att hålla ren.

– Ett ljud som fyller rummet är en viktig ingrediens för hemmabiokänslan. JBL Cinema Base kan leverera ett kvalitativt 2.2-ljud och programmeras att styras av din tv-fjärrkontroll och passar dessutom perfekt under platt-tv:n, säger Michael Mauser, President, Lifestyle Division, HARMAN.

 

Pris och tillgänglighet

JBL Cinema Base är tillgänglig i september kommer att kosta ca 3 000 kr. Mer information finns på www.jbl.com

 

JBL Cinema SB 350 soundbar med trådlös subwoofer

JBL Cinema SB350 levererar högkvalitativt bioljud med Dolby Digital och Harman Display Surround-ljud från en snygg, kompakt enhet som passar både vägghängda och fristående tv-apparater. Den separata subwoofern kopplas trådlöst till soundbaren, vilket gör att den kan placeras var som helst i rummet. Med den separata volymkontrollen kan basen när som helst justeras till en perfekt nivå. JBL Cinema SB350 kopplas med hdmi, optisk eller analog kabel till tv:n och kan streama musik från smartphones eller surfplattor via Bluetooth.

En förstärkare på 160 watt driver soundbarens högtalare samt subwoofern med en inbyggd förstärkare på 160 watt. JBL Cinema SB350 har även Harman Volume, som hindrar plötsliga volymändringar från att störa bioupplevelsen och volymen på soundbaren går att programmeras till alla slags tv-fjärrkontroller. I paketet ingår monteringsanordning för att sätta upp JBL Cinema SB350 på väggen och alla kablar som behövs för att koppla systemet till tv:n.

– Cinema SB350 levererar det totala 2.1-ljudet via en kompakt soundbar med trådlös subwoofer och kan programmeras till din tv-fjärrkontroll. Ett ljud som fyller rummet är en viktig del för den totala hemmabioupplevelsen, säger Michael Mauser, President, Lifestyle Division, HARMAN.

Pris och tillgänglighet

JBL Cinema SB350 är tillgänglig i september och kommer att kosta ca 3 500 kr. Mer information finns på www.jbl.com

Spec-Sheet---JBL-Cinema-Base-_English_.pdf

PDF - 766 Kb

Specification-Sheet---JBL-SB350-_English_.pdf

PDF - 242 Kb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud-, bild- och infotainmentsystem, automatiserade företagslösningar och uppkopplade tjänster. Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson ® och Revel® är HARMAN idag mycket populärt bland ljudälskare, musiker och på nöjesarenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. Företagets mjukvarulösningar används i miljarder mobila enheter och system som är sammankopplade, integrerade och säkra på alla plattformar – från arbetet och hemmet till bilen och mobilen. HARMAN har idag totalt runt 27 000 anställda i USA, Europa och Asien och hade en rapporterad försäljning om $6,2 miljarder för tolvmånadersperioden som slutade den 30 juni 2015. Företagets aktier handlas på NYSE-börsen i New York under symbolen NYSE:HAR.
 

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com