JBL Cinema SB350 en JBL Cinema Base

JBL introduceert stijlvolle home theater audio met de JBL Cinema SB 350; bestaande uit ​ soundbar en draadloze ​ subwoofer, en het JBL all in one Cinema Base geluidssysteem

Amsterdam – JBL breidt haar home audio collectie uit met twee nieuwe producten op IFA 2014. De JBL Cinema SB 350 en de JBL Cinema Base. Deze home theater audio zijn respectievelijk verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 399 euro en 349 euro.

JBL Cinema Base

De JBL Cinema Base vult jouw flatscreen tv aan met een verbluffend geluid dankzij Dolby Digital en Harman Display Surround Sound. De alles-in-één JBL Cinema Base is zo ontworpen dat hij onder de meeste tv’s tot 60” past. Het geluidssysteem is via een enkele kabel aan jouw tv aan te sluiten met behulp van een HDMI, optische of analoge connectie. Vanaf jouw smartphone of tablet stream je via Bluetooth draadloos jouw favoriete muziek. Het gehele systeem bestaat uit een 2-kanaals luidsprekersysteem en geïntegreerde subwoofer met een totaal vermogen van 240 watt.

Constant geluid met Harman Volume

Om het kijk- en luistergemak te verbeteren is de JBL Cinema Base uitgerust met Harman Volume die plotselinge volumeveranderingen kan reguleren, zodat je niet meer afgeleid wordt door luide commercials tussendoor. Daarbij kan elke tv-afstandsbediening aan het systeem gekoppeld worden, dus volledige controle over de JBL Cinema Base via je huidige afstandsbediening. Verder kun je terwijl je aan het kijken bent via de USB-poort andere apparaten opladen, waaronder jouw telefoon of tablet.  Maar de JBL Cinema Base is niet alleen praktisch, het is ook een eyecatcher die in elke ruimte past dankzij de elegante metallic speaker gril die gemakkelijk schoon te maken is.

Ruimtevullend geluid is een essentieel onderdeel van de home cinema-ervaring,” aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. “De JBL Cinema Base  levert de geluidskwaliteit van een home theater systeem die eenvoudig geïntegreerd is aan je huidige tv afstandsbediening. Daarbij past het systeem onder je flatscreen, zodat het een mooi geheel vormt.”

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Cinema Base is verkrijgbaar vanaf september voor een adviesverkoopprijs van 349 euro. Bezoek de website voor meer informatie over verkooppunten of de producten.

JBL Cinema SB 350 Soundbar en Wireless Subwoofer

De JBL Cinema SB350 levert hoogstaand filmgeluid met Dolby Digital en Harman Display Surround Sound in een compacte unit die aansluit bij wand- of TV/audio meubelinstallaties. De aparte draadloze subwoofer is gekoppeld aan  de Soundbar en kun je in elke ruimte plaatsen. Dankzij de onafhankelijke volumeregeling via jouw afstandsbediening kun je de speakers op elk moment afstellen op het perfecte basniveau. Door middel van een enkele kabel sluit je de JBL Cinema SB 350 aan op jouw tv via HDMI, optische of analoge verbinding. En stream je jouw muziek draadloos via Bluetooth vanaf jouw smartphone of tablet.

Ongestoord genieten van home-cinema ervaring

Het gehele systeem bestaat uit een linker- en rechter ingebouwde kanaalluidspreker en draadloze subwoofer met een totaal vermogen van 160 watt. JBL Cinema SB350 beschikt ook over Harman Volume, om volumeveranderingen te controleren, zodat het de kijkervaring niet wordt verstoord. Het systeem kan de volumeregeling aan elke afstandsbediening koppelen. Zo kun je via de bestaande afstandsbediening van jouw tv het geluid van jouw bioscoopervaring regelen. Tools om de soundbar aan de muur te monteren en alle kabels om aan te sluiten op jouw televisie worden meegeleverd.

Een essentieel deel van de home cinema-ervaring is het ruimtevullende geluid. De Cinema SB350 levert de geluidskwaliteit van een 2.1 systeem in een compacte soundbar plus een draadloos subwoofersysteem die zich aanpast aan jouw TV en luisterervaring. “ aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Cinema SB350 Soundbar en Wireless Subwoofer zijn verkrijgbaar vanaf september voor een adviesverkoopprijs van 399 euro. Bezoek de website voor meer informatie over verkooppunten of de producten. 

Spec-Sheet---JBL-Cinema-Base-_English_.pdf

PDF - 766 Kb

Specification-Sheet---JBL-SB350-_English_.pdf

PDF - 242 Kb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Over Harman

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten,automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen ensoftware-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson®en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendienprofessionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van eentechnologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meerdan 25 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. Desoftwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden,geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMANheeft 27.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. De omzet bedroeg $6,2 miljard over het afgelopen fiscalejaar dat eindigde op 30 juni 2015. De organisatie is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange onder denaam NYSE:HAR.

Neem contact op met

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

[email protected]

www.harman.com