JBL Boost TV – Lille højttaler til stor tv-lyd

JBL Boost TV er den første ultrakompakte tv-højttaler med prisvindende JBL-lyd

IFA 2015, BERLIN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), som designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, lancerer JBL Boost TV, et superkompakt lydsystem der giver dig en biografoplevelse hjemme i stuen. Boost TV er desuden den første højttaler, der giver brugeren mulighed for automatisk at skifte mellem tv-lyden og lyden fra en smartphone eller tablet.

 

JBL Boost TV sættes let op via plug-and-play. Højttaleren er blot 38 cm bred, og trods sin lette vægt leverer den klassisk og prisvindende JBL-lyd med virtuel surround-lyd og Dolby Digital.

JBL Boost TV har Blutetooth og kan, takket være JBL Connect, kobles trådløst sammen med andre JBL Connect højttalere. På denne måde kan tv-højttaleren kobles sammen med andre højttalere i hjemmet og skabe en endnu større lydoplevelse.

Med JBL Boost TV forbedres film- og tv-aftenerne. Desuden kan du skifte lyd mellem tv’et og mobilen med JBL SoundShift, du er ikke længere begrænset til at lytte til lyden af YouTube klip på din smartphone, mens dit yndlingsprogram kører på tv’et og du behøver ikke længere skrue ned for lyden på dit tv. JBL SoundShift teknologien giver dig mulighed for at skifte mellem lydkilderne.

JBL Boost TV leverer kraftfuld lyd, der er designet til at forbedre tv-oplevelsen, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Audio Division hos HARMAN. Vi er glade for at kunne tilbyde et lydsystem til tv med funktioner, som muliggør at skifte lyd fra fladskærmen til skærmen i din hånd

JBL Boost TV:

  • Optisk digital lyd med Dolby Digital forbinder et kabel til HD-tv, og giver brugerne den helt rigtige oplevelse af filmlyden.
  • JBL SoundShift gør det muligt at skifte mellem tv-lyden og lyden på mobilen eller tabletten
  • Harman display surround gør det muligt at opleve virtuel surround-lyd uden ekstra kabler eller højttalere
  • Med Bluetooth kan op til tre smartphones eller tablets forbindes til højttaleren og skiftes til at spille musik
  • JBL Connect bygger sit eget system ved at forbinde flere højttalere med JBL Connect for at forstærke lydoplevelsen
  • TV remote control learning sikrer, at du kun skal bruge en fjernbetjening; den du allerede bruger til tv’et
  • Dobbelte baselementer leverer kraftfuld hjemmebiograflyd fra en meget lille enhed

JBL Boost TV leveres med 2 x 50 mm elementer, et frekvensområde på 60 Hz - 20kHz og 30W udgangseffekt.

Pris og tilgængelighed
JBL Boost TV forventes på markedet i oktober 2015 til en vejledende udsalgspris på 1.499 DKK. For mere information: http://www.jbl.com

 

Specification-Sheet---JBL-Boost-TV-_English_.pdf

PDF - 2.5 Mb

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, herunder netværksløsninger til bilen, lyd- og billedprodukter, automatisering til virksomheder og netværkstjenester. Førende mærker som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® har gjort HARMAN beundret blandt lydentusiaster, musikere og spillesteder overalt i verden, hvor produkterne anvendes. Mere end 25 millioner biler på vejene i dag er udstyret med HARMAN lyd- og netværks-systemer. Selskabets softwaretjenester driver milliarder af mobile enheder og systemer, som er forbundet, integreret og sikret på tværs af alle platforme - på arbejde, i hjemmet, i bilen og på farten. HARMAN beskæftiger ca. 27.000 mennesker i Amerika, Europa og Asien og omsatte for 6,2 milliarder dollars i de sidste 12 måneder frem til 30. juni 2015. Selskabets aktier er noteret på børsen i New York under symbolet NYSE:HAR

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com