IFA 2014: yurbuds powered by JBL släpper nya sporthörlurar med JBL-ljud

yurbuds släpper nu en ny serie sporthörlurar med smarta funktioner och JBL-ljud

yurbuds powered by JBL, sporthörluren som aldrig skaver eller ramlar ur, släpper under IFA i Berlin nya hörlurar med JBL-ljud som kombinerat med yurbuds ergonomiska form gör hörlurarna till det perfekta redskapet för atleter och träningsentusiaster. 

Både Inspire (in-ear) och Focus (med öronkrok) 300 och 400 har JBL-ljud, patenterad ergonomisk design och Quik Clik-magneter. 300-modellen har en mikrofon med enknappskontroll för att styra samtal och musik och 400-modellen har en treknappskontroll för iPhone.

Trådlösa Leap Wireless, Leap Wireless for Women (in-ear) och Liberty Wireless (med öronkrok) har en treknappskontroll för att styra samtal och musik, ett batteri som räcker över 6 timmar, förstärkt JBL-ljud och kommer garanterat aldrig att skava eller ramla ur.

– Designen på både trådlösa och vanliga modellerna reflekterar kundernas behov på mångsidighet i hörlurarna. Varje produkt i denna serie innehåller kvaliteter som du bara hittar hos yurbuds och med priser som passar alla atleter och träningsentusiaster, säger Michael Mauser, President, Lifestyle Division på HARMAN

Denna efterlängtade lansering från yurbuds powered by JBL bygger på tidigare framgångar men har en kraftigt förbättrad ljudupplevelse tack vare JBL:s ljud och tar fasta på yurbuds varumärkeslöfte: garanterade att aldrig skava eller ramla ur. Hörlurarna finns för både män och kvinnor där modellerna för kvinnor är framtagen för att passa mindre öron.

Pris och tillgänglighet

  • yurbuds Inspire 300 och Focus 300 är tillgängliga i oktober och kommer att kosta ca 399 kr
  • yurbuds Inspire 400 och Focus 400 är tillgängliga i oktober och kommer att kosta ca 499 kr
  • yurbuds Leap Wireless in-ear är tillgängliga i oktober och kommer att kosta ca 899 kr
  • yurbuds Leap Wireless For Women in-ear är tillgängliga i oktober och kommer att kosta ca 899 kr
  • yurbuds Liberty Wireless (öronkrok) är tillgängliga i oktober och kommer att kosta ca 899 kr

För ytterligare information, gå till yurbuds.com.

 

Om yurbuds

yurbuds grundades 2008 av Seth Burgett, styrelseordförande, VD och aktiv atlet, samt Richard Daniels, operativ chef och maratonlöpare som sprungit fler än 25 lopp. Med en personlig tjänst och exceptionella audioprodukter som integrerar ergonomi och känsloladdad design har de som mål att förändra atletens upplevelse.

yurbuds powered by JBL, är en produktserie från branschledande HARMAN (NYSE:HAR) som utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av audio-, video- och infotainmentlösningar för bilindustrin, konsumenter och professionella användare. Harman är ledande med premiummärken som JBL®, AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, Lexicon®, och Mark Levinson® och företaget är väl ansett av audiofiler, musiker och de arenor som de uppträder på. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. HARMAN har ca 16 000 anställda i Amerika, Europa och Asien och hade en försäljning om $5,3 miljarder för tolvmånadersperioden som slutade den 30 Juni, 2014.

yurbuds har 2013 blivit prisade av International CEA Innovations Design and Engineering Awards. 

Specification-Sheet---Yurbuds-Inspire300_SellSheet_6_30_14_INTL.pdf

PDF - 1.5 Mb

Specification-Sheet---Yurbuds-Inspire400_SellSheet_6_30_14_INTL.pdf

PDF - 1.5 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud-, bild- och infotainmentsystem, automatiserade företagslösningar och uppkopplade tjänster. Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson ® och Revel® är HARMAN idag mycket populärt bland ljudälskare, musiker och på nöjesarenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. Företagets mjukvarulösningar används i miljarder mobila enheter och system som är sammankopplade, integrerade och säkra på alla plattformar – från arbetet och hemmet till bilen och mobilen. HARMAN har idag totalt runt 27 000 anställda i USA, Europa och Asien och hade en rapporterad försäljning om $6,2 miljarder för tolvmånadersperioden som slutade den 30 juni 2015. Företagets aktier handlas på NYSE-börsen i New York under symbolen NYSE:HAR.
 

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com