IFA 2014: yurbuds powered by JBL lancerer nye sports-høretelefoner med JBL-lyd

yurbuds lancerer nu en ny serie sports-høretelefoner med smarte funktioner og JBL-lyd

yurbuds powered by JBL, som er kendt for sports-høretelefonerne, der aldrig gnaver eller falder ud, lancerer på IFA 2014 i Berlin nye høretelefoner med JBL-lyd, som kombineret med yurbuds ergonomiske form gør dem til den perfekte ledsager for atleter og træningsentusiaster. 

Både Inspire (in-ear) og Focus (med ørekrog) 300 og 400 har JBL-lyd, et patenteret ergonomisk design og Quik Clik-magneter. 300-modellen har en mikrofon med en-knaps-betjening til styring af samtaler og musik, og 400-modellen har en tre-knaps-betjening til iPhone.

De trådløse Leap Wireless, Leap Wireless for Women (in-ear) og Liberty Wireless (med ørekrog) har en tre-knaps-betjening til styring af samtaler og musik, et batteri med en batteritid på over 6 timer samt forstærket JBL-lyd og kommer med garanti aldrig til at gnave eller falde ud.

– Designet på både den trådløse og den konventionelle model afspejler kundernes behov for alsidighed i høretelefonerne. Hvert produkt i denne serie indeholder kvaliteter, som du kun finder hos yurbuds og til priser, som passer til alle atleter og træningsentusiaster, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Division hos HARMAN.

Denne længe ventede lancering fra yurbuds powered by JBL bygger på tidligere succeser, men er blevet stærkt forbedret på lydsiden takket være JBL’s lyd og lever fuldt ud op til yurbuds varemærkeløfte om, at de aldrig kommer til at gnave eller falde ud. Høretelefonerne fås både til mænd og kvinder, hvor modellerne til kvinder er udviklet til at passe til mindre ører.

Pris og forhandling

  • yurbuds Inspire 300 og Focus 300 fås i butikkerne fra oktober til en vejledende udsalgspris på ca. 299 kr.
  • yurbuds Inspire 400 og Focus 400 fås i butikkerne fra oktober til en vejledende udsalgspris på ca. 379 kr.
  • yurbuds Leap Wireless in-ear fås i butikkerne fra oktober til en vejledende udsalgspris på ca. 799 kr.
  • yurbuds Leap Wireless For Women in-ear fås i butikkerne fra oktober til en vejledende udsalgspris på ca. 799 kr.
  • yurbuds Liberty Wireless (ørekrog) fås i butikkerne fra oktober til en vejledende udsalgspris på ca. 799 kr.

 

For yderligere information, gå til yurbuds.com.

 

Om yurbuds

yurbuds blev grundlagt i 2008 af Seth Burgett, bestyrelsesformand, adm. direktør og aktiv atlet, samt Richard Daniels, operativ chef og maratonløber, som har deltaget i mere end 25 løb. Med exceptionelle lydprodukter, som integrerer ergonomi og et delikat design, har de som mål at forandre atletens oplevelse.

yurbuds powered by JBL er en produktserie fra brancheførende HARMAN (noteret på NYSE under HAR), som udvikler, fremstiller og markedsfører et bredt sortiment af lyd-, video- og infotainmentløsninger til bilindustrien, private og professionelle brugere. Harman er førende med premiummærker som JBL®, AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, Lexicon® og Mark Levinson®, og virksomheden er velrenommeret blandt audiofile, musikere og de scener, som de optræder på. Over 25 millioner biler er i dag udstyrede med HARMAN’s lyd- og infotainmentsystem. HARMAN har ca. 16.000 ansatte i Amerika, Europa og Asien og havde en omsætning på 5,3 milliarder dollar i regnskabsåret, som sluttede den 30. juni 2014.

yurbuds blev i 2013 tildelt en pris af International CEA Innovations Design and Engineering Awards. 

Specification-Sheet---Yurbuds-Inspire300_SellSheet_6_30_14_INTL.pdf

PDF - 1.5 Mb

Specification-Sheet---Yurbuds-Inspire400_SellSheet_6_30_14_INTL.pdf

PDF - 1.5 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, herunder netværksløsninger til bilen, lyd- og billedprodukter, automatisering til virksomheder og netværkstjenester. Førende mærker som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® har gjort HARMAN beundret blandt lydentusiaster, musikere og spillesteder overalt i verden, hvor produkterne anvendes. Mere end 25 millioner biler på vejene i dag er udstyret med HARMAN lyd- og netværks-systemer. Selskabets softwaretjenester driver milliarder af mobile enheder og systemer, som er forbundet, integreret og sikret på tværs af alle platforme - på arbejde, i hjemmet, i bilen og på farten. HARMAN beskæftiger ca. 27.000 mennesker i Amerika, Europa og Asien og omsatte for 6,2 milliarder dollars i de sidste 12 måneder frem til 30. juni 2015. Selskabets aktier er noteret på børsen i New York under symbolet NYSE:HAR

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

[email protected]

www.harman.com