IFA 2014: HARMAN lanserar trådlösa hörlurarna Harman Kardon Soho Wireless

Raffinerad ljudkvalitet i snygga, lättanvända trådlösa hörlurar med Bluetooth

Under IFA i Berlin släpper HARMAN de nya trådlösa hörlurarna Harman Kardon Soho Wireless. 

Bluetooth-hörlurarna är perfekta att ha på resan med huvudbygel och öronkåpor i snygg läder och rostfritt stål. Touchkontroller sitter på öronkåporna för smidig hantering av samtal och musikkontrollsfunktion som byte av låt och justering av volymen men en lätt touch. Hörlurarna kombinerar Bluetooth med NFC för att kunna paras med en mängd olika smarta enheter.

Tack vare 30mm element med högpresterande neodyniummagneter ger Soho Wireless både kristallklar diskant och djup bas. Med aptX och AAC-kodning garanteras bästa möjliga överföring via Bluetooth.

– Det är ett enastående utseende med förbättrad prestanda. Våra nya Harman Kardon Soho Wireless är så snygga och bekväma att man aldrig vill ta av dem, säger Michael Mauser, president of HARMAN's Lifestyle Division.

Hörlurarna går att vika ihop och är lätta att ha med sig på resan, och det strukturerade fodralet håller var sak på sin plats. Oavsett när du använder lurarna, på jobbet eller på resande fot erbjuder de en total trådlös upplevelse och kan kopplas till ett stort antal smarta enheter, som smartphones, surfplattor eller laptops.

Harman Kardon Soho Wireless

  • Premium on-ear stereohörlurar
  • Frekvensomfång: 20Hz till 20kHz
  • Impedans: 32 ohms
  • Max input: 30 mW
  • Känslighet: 100 dB @ 1 kHz/1 mW
  • Bluetooth med NFC
  • aptX och AAC-kodex för superb ljudkvalitet
  • Optimala för resa med fodral

 

Pris och tillgänglighet

Harman Kardon Soho Wireless är tillgängliga i oktober och kommer att kosta ca 2 200 kr. För mer information och webbshop besök www.harmankardon.com

Specification-Sheet---Harman-Kardon-Soho-Wireless-_English_.pdf

PDF - 1.3 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud-, bild- och infotainmentsystem, automatiserade företagslösningar och uppkopplade tjänster. Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson ® och Revel® är HARMAN idag mycket populärt bland ljudälskare, musiker och på nöjesarenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. Företagets mjukvarulösningar används i miljarder mobila enheter och system som är sammankopplade, integrerade och säkra på alla plattformar – från arbetet och hemmet till bilen och mobilen. HARMAN har idag totalt runt 27 000 anställda i USA, Europa och Asien och hade en rapporterad försäljning om $6,2 miljarder för tolvmånadersperioden som slutade den 30 juni 2015. Företagets aktier handlas på NYSE-börsen i New York under symbolen NYSE:HAR.
 

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com