IFA 2014: HARMAN lancerer de trådløse høretelefoner Harman Kardon Soho Wireless

Raffineret lydkvalitet i flotte, letanvendelige og trådløse høretelefoner med Bluetooth

HARMAN præsenterer de nye trådløse høretelefoner Harman Kardon Soho Wireless på IFA 2014 i Berlin. 

 

Bluetooth-høretelefonerne med hovedbøjle og ørekopper i flot læder og rustfrit stål er perfekte at have med på rejsen. Touchbetjeningen er placeret på ørekopperne og gør det let at modtage opkald og styre musikken, f.eks. skifte nummer og skrue lyden op eller ned, med en let berøring. Høretelefonerne kombinerer Bluetooth med NFC for at kunne parres med en række forskellige enheder.

Takket være en 30mm-enhed med højtydende neodyniummagneter giver Soho Wireless både en krystalklar diskant og en dyb bas. Med aptX og AAC-kodning garanteres den bedst mulige overførsel via Bluetooth.

– Høretelefonerne er i en enestående udførelse med en forbedret ydelse. Vores nye Harman Kardon Soho Wireless er så flotte og behagelige at have på, at man slet ikke har lyst til at tage dem af igen, siger Michael Mauser, President, HARMAN Lifestyle Division.

Høretelefonerne kan foldes sammen og er lette at have med sig på rejsen, og i det strukturerede etui har hver ting sin plads. Uanset om du bruger høretelefonerne på arbejdet, eller når du er på rejse, giver de dig en total trådløs oplevelse og kan tilsluttes en lang række enheder som smartphones, tablets eller laptops.

Harman Kardon Soho Wireless

  • Premium on-ear stereohøretelefoner
  • Frekvensområde: 20Hz til 20kHz
  • Impedans: 32 ohm
  • Maks. input: 30 mW
  • Følsomhed: 100 dB @ 1 kHz/1 mW
  • Bluetooth med NFC
  • aptX og AAC-kodex for en lydkvalitet i topklasse
  • Leveres med etui og er optimale til rejsebrug

 

Pris og forhandling

Harman Kardon Soho Wireless fås i butikkerne fra oktober til en vejledende udsalgspris på ca. 1.899 kr. For mere information og webshop besøg www.harmankardon.com

Specification-Sheet---Harman-Kardon-Soho-Wireless-_English_.pdf

PDF - 1.3 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, herunder netværksløsninger til bilen, lyd- og billedprodukter, automatisering til virksomheder og netværkstjenester. Førende mærker som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® har gjort HARMAN beundret blandt lydentusiaster, musikere og spillesteder overalt i verden, hvor produkterne anvendes. Mere end 25 millioner biler på vejene i dag er udstyret med HARMAN lyd- og netværks-systemer. Selskabets softwaretjenester driver milliarder af mobile enheder og systemer, som er forbundet, integreret og sikret på tværs af alle platforme - på arbejde, i hjemmet, i bilen og på farten. HARMAN beskæftiger ca. 27.000 mennesker i Amerika, Europa og Asien og omsatte for 6,2 milliarder dollars i de sidste 12 måneder frem til 30. juni 2015. Selskabets aktier er noteret på børsen i New York under symbolet NYSE:HAR

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

[email protected]

www.harman.com