HARMAN lanserar Harman Kardon Esquire Mini – trådlös högtalare med konferenssystem på IFA 2014

HARMAN presenterar under IFA 2104 Harman Kardon Esquire Mini, en tunn, trådlös högtalare med hifi-ljud och dubbla mikrofoner för konferenssamtal.

HARMAN presenterar under IFA 2104 Harman Kardon Esquire Mini, en tunn, trådlös högtalare med hifi-ljud och dubbla mikrofoner för konferenssamtal.

Helt bärbar och trådlös, erbjuder den tunna högtalaren exceptionellt ljud från sina dubbla högpresterande element och basportsdesign – allt för att leverera den bästa ljudkvaliteten i sin kategori. Högtalaren är med material som äkta läder och borstat aluminium ett riktigt lyxigt resesällskap. 

Med Harman Kardon Esquire Mini kan du streama musik via Bluetooth och konferenssystemet med dubbla mikrofoner och brusreducering ger dig kristallklara konferenssamtal.

Harman Kardon Esquire Mini är även ett perfekt resesällskap åt dina mobila enheter. Ett laddningsbart batteri ger åtta timmar speltid och kan också ladda din mobiltelefon genom att koppla in den genom USB-porten, så att du slipper ta med extra sladdar och laddare.

 • Vi har sett till att göra världens tunnaste högtalare med konferenssystem också det snyggaste. Med dess avancerade funktioner, ett stort hifi-ljud, smidighet, och möjligheten att använda den som laddningsstation för dina mobila enheter, gör den till ett oersättligt resesällskap, säger Michael Mauser, President, HARMAN's Lifestyle Division.

 

EISA Best Product Award

Harman Kardon Esquire har stolt mottagit EISA-utmärkelsen för ”Best Portable Audio”-produkt av European Imaging and Sound Association (EISA) 2014-2015.


Harman Kardon Esquire Mini högtalare och konferenssystem

 • Den tunnaste all-in-one-högtalaren
 • Avancerat hantverk, raffinerad elegans och prestanda i en all-in-one-högtalare
 • Äkta läder med borstat aluminium
 • Trådlöst hifi-ljud från Harman Kardon
 • Utökad basåtergivning
 • Trådlös streaming via Bluetooth
 • Laddningsbart batteri med åtta timmars speltid
 • Flexibelt konferenssystem med dubbla mikrofoner
 • Inbyggd brusreducering för kristallklara konferenssamtal
 • USB-port för laddning av mobila enheter

Pris och tillgänglighet

Harman Kardon Esquire Mini är tillgänglig september och kommer att kosta ca 1 300 kr. För mer information eller webbshop besök www.harmankardon.com

Specification-Sheet---Harman-Kardon-Esquire-Mini-_English_.pdf

PDF - 1.2 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud-, bild- och infotainmentsystem, automatiserade företagslösningar och uppkopplade tjänster. Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson ® och Revel® är HARMAN idag mycket populärt bland ljudälskare, musiker och på nöjesarenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. Företagets mjukvarulösningar används i miljarder mobila enheter och system som är sammankopplade, integrerade och säkra på alla plattformar – från arbetet och hemmet till bilen och mobilen. HARMAN har idag totalt runt 27 000 anställda i USA, Europa och Asien och hade en rapporterad försäljning om $6,2 miljarder för tolvmånadersperioden som slutade den 30 juni 2015. Företagets aktier handlas på NYSE-börsen i New York under symbolen NYSE:HAR.
 

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com