HARMAN lancerer Harman Kardon Esquire Mini på IFA 2014 – en trådløs højttaler med konferencesystem

HARMAN præsenterer Harman Kardon Esquire Mini på IFA 2014 – en tynd, trådløs højttaler med hifi-lyd og dobbelte mikrofoner til konferencesamtaler.

HARMAN præsenterer Harman Kardon Esquire Mini på IFA 2014 – en tynd, trådløs højttaler med hifi-lyd og dobbelte mikrofoner til konferencesamtaler.

Med sit bærbare design og trådløse forbindelse samt dobbelte, højtydende enheder og basport leverer Harman Kardon Esquire Mini en exceptionel lyd. Højttaleren er med materialer som ægte læder og børstet aluminium en rejseledsager, der oser af klasse. 

Med Harman Kardon Esquire Mini kan du streame musik via Bluetooth, og konferencesystemet med dobbelte mikrofoner og støjreduktion giver dig krystalklare konferencesamtaler.

Harman Kardon Esquire Mini er også den perfekte rejseledsager til dine mobile enheder. Et opladeligt batteri giver dig otte timers spilletid og kan også oplade din mobiltelefon, som tilsluttes via USB-porten, så du slipper for at skulle tage ekstra ledninger og oplader med dig.

 • Det var vores målsætning på én gang at skabe verdens tyndeste og verdens flotteste højttaler med konferencesystem. Dens avancerede funktioner, gode HiFi-lyd, smidighed og muligheden for at bruge den som opladestation til mobile enheder, gør den til den perfekte rejseledsager, siger Michael Mauser, President, HARMAN's Lifestyle Division.

 

EISA Best Product Award

Harman er stolte af, at Harman Kardon Esquire Mini har modtaget EISA-prisen for ”Best Portable Audio”-produkt af European Imaging and Sound Association (EISA) 2014-2015.


Harman Kardon Esquire Minihøjttaler og konferencesystem

 • Den tyndeste all-in-one-højttaler
 • Avanceret håndværk, raffineret elegance og høj ydelse i én højttaler
 • Ægte læder med børstet aluminium
 • Trådløs hifi-lyd fra Harman Kardon
 • Udvidet basgengivelse
 • Trådløs streaming via Bluetooth
 • Opladeligt batteri med otte timers spilletid
 • Fleksibelt konferencesystem med dobbelte mikrofoner
 • Indbygget støjreduktion for krystalklare konferencesamtaler
 • USB-port til opladning af mobile enheder

 

Pris og forhandling

Harman Kardon Esquire Mini fås i butikkerne fra september til en vejledende udsalgspris på ca. 1.099 kr. For mere information eller webshop besøg www.harmankardon.com.

 

 

Specification-Sheet---Harman-Kardon-Esquire-Mini-_English_.pdf

PDF - 1.2 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designer og fremstiller forbundne produkter og løsninger til bilfabrikanter, forbrugere og virksomheder verden over, herunder netværksløsninger til bilen, lyd- og billedprodukter, automatisering til virksomheder og netværkstjenester. Førende mærker som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® og Revel® har gjort HARMAN beundret blandt lydentusiaster, musikere og spillesteder overalt i verden, hvor produkterne anvendes. Mere end 25 millioner biler på vejene i dag er udstyret med HARMAN lyd- og netværks-systemer. Selskabets softwaretjenester driver milliarder af mobile enheder og systemer, som er forbundet, integreret og sikret på tværs af alle platforme - på arbejde, i hjemmet, i bilen og på farten. HARMAN beskæftiger ca. 27.000 mennesker i Amerika, Europa og Asien og omsatte for 6,2 milliarder dollars i de sidste 12 måneder frem til 30. juni 2015. Selskabets aktier er noteret på børsen i New York under symbolet NYSE:HAR

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

[email protected]

www.harman.com