HARMAN lanceert de draadloze Harman Kardon Esquire Mini Speaker met Handsfree-systeem op IFA 2014

Harman Kardon Esquire Mini; oplader, speaker en handsfree-systeem in een stijlvol design ​ ​

Amsterdam – HARMAN combineert krachtig, natuurgetrouw geluid, draadloze streaming en een handsfree-systeem met dubbele microfoon in het slankste systeem ooit op IFA 2014: de nieuwe draagbare Harman Kardon® Esquire Mini. 

Volledig draagbaar en draadloos biedt hij goed geluid door zijn dubbele drivers en verbeterde baspoort. De hoogwaardige materialen, onder andere echt leer en geborsteld aluminium zorgen ervoor dat je reist in stijl.

 

De Harman Kardon® Esquire Mini kan ook via Bluetooth® verbinding maken met jouw favoriete apparaat, voor volledige stereo-streaming. Het handsfree-systeem met dubbele microfoon en ingebouwde echo- en ruisonderdrukking zorgt voor geweldig geluid en kristalheldere conference-calls.  

 

De Harman Kardon® Esquire Mini is het perfecte gezelschap voor al jouw mobiele apparaten. De ingebouwde oplaadbare batterij biedt acht uur speeltijd. Daarbij kun je al jouw andere mobiele apparaten onderweg opladen via de USB-poort, waardoor je alle opladers en extra snoertjes thuis kunt laten.

 

We hebben de slankste draadloze speaker en handsfree-systeem ter wereld een stijlvol uiterlijk gegeven,” aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. “Dankzij het krachtige geluid, de mobiliteit en de mogelijkheid om te fungeren als oplader voor je overige mobiele apparaten, zal dit jouw onmisbare reisgenoot zijn. Zowel voor werk als privé.


EISA Best Product Award

De ‘European Imaging and Sound Association’ (EISA), samengesteld uit 50 vakbladen uit 19 verschillende landen, focust zich op fotografie, A/V producten, thuisbioscopen en mobiele apparaten EISA heeft HARMAN’s  producten erkent met de prestigieuze “Best Product” awards voor 2014-2015. HARMAN is er trots op de Esquire Mini’s award voor ‘Best Portable Audio Product’.

 

 

Harman Kardon Esquire Mini speaker en handsfree-systeem

  • De slankste alles-in-één speaker
  • Geavanceerd vakmanschap, elegantie en prestatie in één
  • Echt leer en geborsteld aluminium
  • Natuurgetrouw, draadloos Harman Kardon® geluid
  • Versterkende basweergave
  • Draadloze Bluetooth® stereo-streaming
  • Oplaadbare batterij met acht uur speeltijd
  • Veelzijdige dubbele microfoon met handsfree-systeem
  • Ingebouwde echo- ruisonderdrukking  voor kristalheldere conference-calls
  • USB-poort om je mobiele apparaten op te laten

 

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon® Esquire Mini is verkrijgbaar vanaf september voor een adviesprijs van 149,00 euro. Voor meer informatie of verkooppunten bezoek www.harmankardon.nl.

 

Specification-Sheet---Harman-Kardon-Esquire-Mini-_English_.pdf

PDF - 1.2 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Over Harman

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten,automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen ensoftware-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson®en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendienprofessionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van eentechnologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meerdan 25 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. Desoftwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden,geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMANheeft 27.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. De omzet bedroeg $6,2 miljard over het afgelopen fiscalejaar dat eindigde op 30 juni 2015. De organisatie is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange onder denaam NYSE:HAR.

Neem contact op met

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com