Harman Kardon Esquire 2 - sofistikerat ljud för konferensrummet

Ny ultratunn bärbar högtalare som kombinerar exklusiv design med premiumljud och teknik för telefonkonferenser

IFA 2015, BERLIN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR) som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över lanserar Harman Kardon Esquire 2- en trådlös högtalare med kvalitetsljud och snygg design.

 

 

Supertunna Esquire 2 med klassiskt Harman Kardon-ljud är en perfekt mix av snyggt hantverk och hög prestanda, tillgänglig i färgerna grafitgrå, svart eller champagne. Högtalaren passar in i alla konferensrum eller kontor och är liten nog att rymmas i portföljen eller handväskan.

Utöver en högtalare med fantastiskt ljud är Esquire 2 även utmärkt högtalare för telefonkonferenser. Med fyra stycken inbyggda mikrofoner samt VoiceLogic eko- och brusreducering som fångar upp rösten i 360 grader, levererar Esquire 2 kristallklara konferenssamtal överallt, även i de mest stökiga miljöerna.

Harman Kardon Esquire 2 har ett uppladdningsbart batteri med upp till åtta timmars batteritid och det går dessutom att ladda både smartphones och surfplattor via USB-kabel.

Harman Kardon Esquire 2:

  • Bluetooth: Anslut upp till två smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela musik
  • Uppladdningsbart batteri: Inbyggt uppladdningsbart batteri med upp till åtta timmars batteritid som dessutom fungerar som en laddningsstation via USB
  • Konferenssamtal med 4 st inbyggda mikrofoner: Harmans VoiceLogic eko- och brusreducerande teknik fångar upp röster i 360 grader, med kristallklar samtalskvalitet
  • Avancerat hantverk: En kombination av elegans och prestanda i en allt-i-ett-högtalare

Harman Kardon Esquire 2 passar perfekt för den stilmedvetna som vill ha kraftfullt ljud, snygg design och flexibla telekonferens-möjligheter, säger Michael Mauser, VD, Lifestyle Audio, HARMAN. Den bärbara högtalaren är en perfekt mix av trendig design och överlägset ljud för kontoret, hemmet eller för den på språng.

Pris och tillgänglighet
Harman Kardon Esquire 2 finns tillgänglig nu till ett rekommenderade cirkapris på 2 300 SEK. För mer information, besök: www.harmankardon.se

Specification-sheet---Harman-Kardon-Esquire-2-_English_.pdf

PDF - 1.9 Mb

Om Harman

Om HARMAN

HARMAN (harman.com) designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud-, bild- och infotainmentsystem, automatiserade företagslösningar och uppkopplade tjänster. Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson ® och Revel® är HARMAN idag mycket populärt bland ljudälskare, musiker och på nöjesarenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med HARMAN:s ljud- och infotainmentsystem. Företagets mjukvarulösningar används i miljarder mobila enheter och system som är sammankopplade, integrerade och säkra på alla plattformar – från arbetet och hemmet till bilen och mobilen. HARMAN har idag totalt runt 27 000 anställda i USA, Europa och Asien och hade en rapporterad försäljning om $6,2 miljarder för tolvmånadersperioden som slutade den 30 juni 2015. Företagets aktier handlas på NYSE-börsen i New York under symbolen NYSE:HAR.
 

Kontakt

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

[email protected]

www.harman.com