HARMAN introduceert de draadloze Harman Kardon Soho hoofdtelefoon op IFA 2014

Verfijnde geluidskwaliteit in een stijlvolle, eenvoudig te gebruiken draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon

Amsterdam – HARMAN introduceert de nieuwe draadloze Harman Kardon® Soho hoofdtelefoon op IFA.

De slanke en elegante Bluetooth® hoofdtelefoon is uitgerust met een mooi gestikt, lederen hoofdband en een prachtige roestvrijstalen behuizing. Dé ideale accessoire voor de stijlvolle reiziger.

Met de ingebouwde touch–sensor in de oorschelpen is de hoofdtelefoon eenvoudig te bedienen. Daarbij combineert deze draadloze hoofdtelefoon het verbindingsgemak van Bluetooth® en NFC voor een maximale koppeling met verschillende smart devices.   

De speciaal geselecteerde 30 mm drivers en uitstekend presterende neodymium transducers van de draadloze Soho hoofdtelefoon zorgen voor heldere hoge tonen en een krachtige basweergave. Bovendien heeft de Bluetooth streaming geen last van datacompressie dankzij de aptX-en AAC-codering.

"Het is een eigenzinnige look met een nog hoger prestatieniveau dan voorheen," aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. "Onze nieuwe draadloze Harman Kardon Soho koptelefoon is zo stijlvol en comfortabel dat je hem niet meer af wilt doen."

De hoofdtelefoons hebben een opvouwbaar, plat ontwerp voor extra reisgemak en passen in een compacte reistas, zodat alles georganiseerd op reis meegaat. De perfecte muzikale aanvulling voor elke road trip! Deze on-ear hoofdtelefoon biedt een maximale, draadloze verbinding met een breed scala aan smart devices, zoals smartphones, tablets en laptops. Perfect voor werk of onderweg.

 

Draadloze Harman Kardon Soho hoofdtelefoon
 

  • Hoogstaande on-ear stereo hoofdtelefoons
  • Frequency response: 20 Hz to 20 kHz
  • Impedantie: 32 ohm
  • Max input power: 30 mW
  • Sensiviteit: 100 dB @ 1 kHz / 1 mW
  • Uitgerust met Bluetooth® en NFC
  • aptX en AAC codering voor superieure geluidskwaliteit
  • Ideaal voor op reis, inclusief elegante reistas

 

Prijs en beschikbaarheid

De draadloze Harman Kardon Soho hoofdtelefoon is vanaf oktober beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 249 euro. Bezoek voor meer informatie over de draadloze Harman Kardon Soho hoofdtelefoon of verkooppunten bezoek www.harmankardon.nl

Specification-Sheet---Harman-Kardon-Soho-Wireless-_English_.pdf

PDF - 1.3 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

 

Over Harman

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten,automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen ensoftware-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson®en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendienprofessionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van eentechnologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meerdan 25 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. Desoftwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden,geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMANheeft 27.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. De omzet bedroeg $6,2 miljard over het afgelopen fiscalejaar dat eindigde op 30 juni 2015. De organisatie is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange onder denaam NYSE:HAR.

Neem contact op met

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com