De JBL® Pulse 2 geeft muziek kleur

Draagbare Bluetooth-luidspreker combineert uitstekend geluid met een flitsende, gepersonaliseerde lichtshow

IFA 2015, BERLIJN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke markt, introduceert de JBL Pulse 2. Een draadloze en spatwaterbestendige luidspreker met een schitterende lichtshow die elke ruimte omtovert tot een feestzaal. 

Dankzij het indrukwekkende geluid en gesynchroniseerde lichtthema's met heldere en mooie kleuren zorgt de JBL Pulse 2 altijd en overal voor een intensere muziekervaring. Je kan jouw muziek op jouw smartphone of tablet draadloos streamen en genieten van de Pulse 2 die oplicht op het ritme van jouw favoriete hits. Om de led-lichtshow nog intenser en persoonlijker te maken, is de Pulse 2 uitgerust met de JBL Prisma-kleurensensorlens. Door de lens op een gewenste kleur te richten, stelt de Pulse 2 automatisch de matchende kleur samen en komen kleuren tot leven.

Dankzij het hoogwaardige stereogeluid, het spatwaterbestendige ontwerp en de gebruiksduur van 10 uur is de Pulse 2 perfect om overal mee naartoe te nemen. De Pulse 2 is ook voorzien van een ruis- en echo-onderdrukkende luidspreker voor kristalheldere telefoongesprekken. De JBL Connect-technologie maakt het mogelijk om meerdere JBL Connect-luidsprekers draadloos met elkaar te verbinden, voor een nog intensere muziekbeleving. En als je de Pulse 2 nog persoonlijker wilt maken, kun je met de JBL Connect-app de lichtshow verder aanpassen en de JBL Connect-instellingen configureren zoals je dat wilt. Download de JBL Connect-app en krijg toegang tot nog meer interactieve features met de JBL Pulse 2.

Met de Pulse 2, het nieuwste lid van de groeiende familie spatwaterbestendige en draagbare luidsprekers van JBL, kunnen muziekliefhebbers altijd en overal genieten van schitterend geluid. Het assortiment spatwaterbestendige, draagbare luidsprekers van JBL - de Clip+, Charge 2+, Flip 3, Pulse 2 en Xtreme – streamt moeiteloos muziek van jouw smartphone of tablet. Of je nu ligt te genieten op het strand, de camping, in de natuur of gewoon bij jou thuis, de draagbare luidsprekers van JBL staan garant voor een indrukwekkende geluidservaring.
 

De Pulse 2 is de tweede generatie van één van onze populairste draagbare producten. Hij zal de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderen”, zegt Michael Mauser, President Lifestyle Audio Division, HARMAN. “De heldere lichten die knipperen op het ritme van de muziek geven een nieuwe, bijna magische dimensie aan het luistergenot. En nu stellen we muziekliefhebbers ook nog eens in staat om hun geliefde lichtshow te personaliseren.”

De functies van de JBL Pulse 2

  • Maak draadloos verbinding met 3 smartphones of tablets en speel om de beurt jouw muziek af met sensationeel goed geluid
  • Geïntegreerde li-ionbatterij voor 10 uur muziek en lichtshow
  • De telefoon opnemen met de luidspreker met één druk op de knop. Kristalhelder geluid dankzij de ruis- en echo-onderdrukkende luidspreker
  • De programmeerbare lichtshow visualiseert jouw favoriete nummers en zorgt voor sfeervolle omgevingsverlichting
  • Muziekliefhebbers kunnen de luidspreker altijd mee naar buiten nemen, zelfs in de regen, dankzij het robuuste en spatwaterbestendige ontwerp.
  • Jouw eigen systeem bouw je door meerdere JBL Connect-luidsprekers draadloos met elkaar te verbinden, voor een nog intensere muziekbeleving
  • Een volle en massieve basweergave met twee externe, passieve basradiatoren
  • Met de JBL Prisma-kleurensensorlens kun je nog meer kleuren aan het pallet toevoegen. Je richt de lens op de gewenste kleur, maakt een snapshot en de Pulse 2 past de lichtshow automatisch aan de geselecteerde kleur aan
  • Customize de lichtshow en pas de instellingen van jouw JBL Connect aan met de JBL Connect-app

Prijs en beschikbaarheid
De JBL Pulse 2 is vanaf september 2015 beschikbaar in geselecteerde winkels en via www.jbl.com/Pulse2 voor een adviesverkoopprijs van €199,-.  

Als marktleider op het gebied van revolutionair geluid blijft JBL de grenzen van audiokwaliteit verleggen door middel van innovatie en gepersonaliseerde technologie. JBL produceert hoogwaardige draadloze luidsprekers voor een authentieke geluidservaring.

 

Specification-sheet---JBL-Pulse-2-_English_.pdf

PDF - 4.0 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

PR Manager HARMAN Lifestyle EMEA, Harman

Shelly Delwel of Tamara Vlootman

Coopr

Over Harman

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten,automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen ensoftware-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson®en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendienprofessionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van eentechnologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meerdan 25 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. Desoftwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden,geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMANheeft 27.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. De omzet bedroeg $6,2 miljard over het afgelopen fiscalejaar dat eindigde op 30 juni 2015. De organisatie is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange onder denaam NYSE:HAR.

Neem contact op met

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

[email protected]

www.harman.com