De Harman Kardon Esquire 2: stijlvol design en schitterend geluid

Nieuwe, ultraplatte draagbare luidspreker combineert high-end ontwerp met schitterend geluid en conferentietechnologie

IFA 2015, BERLIJN – HARMAN International Industries, Incorporated (NYSE:HAR), het toonaangevende connected technologie bedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke markt, introduceert de Harman Kardon Esquire 2, een elegant en draadloos audiosysteem voor iedereen die hoge eisen stelt aan het geluid en ontwerp van een draadloze luidspreker.

 

 

De strakke, ultraplatte Esquire 2 is gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met audiotechnologie van Harman Kardon. De Esquire 2 is de perfecte combinatie vakmanschap en prestaties. Het ontwerp is verkrijgbaar in antraciet, zwart of champagne, en is een stijlvolle accessoire voor iedere werkplek of vergaderzaal. Voor de reislustige professional is het ook de ultieme gadget aangezien hij eenvoudig in een koffer of handtas past.

Naast de indrukwekkende geluidskwaliteit is de Esquire 2 voorzien van een conferentiesysteem. De VoiceLogic-technologie maakt gebruik van vier microfoons om ruis- en echovorming tegen te gaan. Hij vangt het geluid in 360 graden op, voor glasheldere telefoongesprekken, ook als er veel achtergrondgeluiden zijn.

De oplaadbare accu van de Esquire 2 gaat tot wel acht uur mee, en de USB-oplaaduitgang zorgt ervoor dat de smartphones en tablets van mobiele professionals nooit zonder stroom komen te zitten.

De Esquire 2 is voorzien van:

  • Draadloze Bluetooth-streaming: Draadloos verbinding maken met twee smartphones of tablets en om de beurt jouw favoriete muziek afspelen met echte high-end kwaliteit.
  • Oplaadbare 3200mAH-accu: Geïntegreerde, oplaadbare li-ionbatterij voor acht uur muziek, of om externe apparaten op te laden via de USB-poort.
  • Conferentiesysteem met vier microfoons: Het Harman Kardon VoiceLogic-systeem maakt gebruik van vier microfoons en gaat ruis- en echovorming tegen. Hij vangt het geluid in 360 graden op, voor glasheldere telefoongesprekken.
  • Geavanceerd vakmanschap: De elegantie en geavanceerde prestaties van een alles-in-één-luidspreker.

'De Esquire 2 is de perfecte aanwinst voor stijlbewuste consumenten die op zoek zijn naar een veelzijdig teleconferentiesysteem met een uitstekende geluidskwaliteit,' zegt Michael Mauser, President Lifestyle Audio Division bij HARMAN. 'Het is de perfecte combinatie van een stijlvol ontwerp, draagbaarheid en optimale geluidskwaliteit voor thuis, op kantoor en onderweg.'

Prijs en beschikbaarheid
De Harman Kardon Esquire 2 is verkrijgbaar voor adviesverkoopprijs van € 229. Ga voor meer informatie naar www.harmankardon.nl.

 

Specification-sheet---Harman-Kardon-Esquire-2-_English_.pdf

PDF - 1.9 Mb

Annemiek Heuvelmans-Driessen

PR Manager HARMAN Lifestyle EMEA, Harman

Over Harman

HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten,automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen ensoftware-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson®en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendienprofessionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van eentechnologie- en geïntegreerde serviceoplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meerdan 25 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. Desoftwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden,geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMANheeft 27.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. De omzet bedroeg $6,2 miljard over het afgelopen fiscalejaar dat eindigde op 30 juni 2015. De organisatie is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange onder denaam NYSE:HAR.

Neem contact op met

Herikerbergweg 35 1101 CN Amsterdam The Netherlands

+31 20 563 0825

Pressrelations@harman.com

www.harman.com